ASA Osiguranje karticu lojalnosti koristite u preko 600 partnerskih kompanija i ostvarujte popuste

ASA Osiguranje karticu lojalnosti koristite u preko 600 partnerskih kompanija i ostvarujte popuste

ASA Osiguranje u saradnji sa ASA Assistance je za sve naše osiguranike kreiralo ASA Osiguranje karticu lojalnosti. Pored povrata novca koji ostvarujete u ASA Osiguranju, 5% ili 12% u zavisnosti od vrste kartice lojalnosti, karticu možete korisiti kod preko 600 partnerskih firmi u Bosni i Hercegovini te kod preko 90.000 partnerskih firmi širom svijeta i ostvarivati dodatne pogodnosti na Vaše kupovine. Pregled partnerskih firmi u BiH, kod kojih možete sa ASA Osiguranje karticom lojalnosti ostvariti svoje članske pogodnosti kao i procentualni iznos Vašeg Cashback-a (povrata novca) kod pojedinih partnerskih firmi, možete pogledati na www.cashbackworld.com/ba. Kada pređete prag od 10 KM Vaš sakupljeni Cashback (povrat novca) se isplaćuje na Vaš bankovni račun.

Za one koji žele kupovati mudro na svakom koraku, tu je i CB besplatna aplikacija koja uvijek nudi pregled partnerskih firmi u blizini, uvid u sakupljene pogodnosti i još mnogo više.

 

Šampion u brzini isplate šteta od sada osigurava i popuste*

 

*ne odnosi se na obavezna osiguranja regulisana Zakonom o osiguranju od odgovornosti za motorna vozila i ostale odredbe o obaveznom osiguranju od odgovornosti (Službene novine Federacije BiH, br. 24/05) i Zakonom o obaveznim osiguranjima u saobraćaju (Službeni glasnik RS, br. 82/15)