ASA Osiguranje dobilo pozitivno revizorsko izvješće

ASA Osiguranje dobilo pozitivno revizorsko izvješće

Nezavisni eksterni revizor, kuća Deloitte je nakon urađene revizije ASA Osiguranja dostavilo pozitivan izvještaj o poslovanju Društva za 2018. godinu. Treba istaći da je ovo već druga godina za redom kako ASA Osiguranje pokazuje da uz rast koji ostvaruje posluje u skladu sa propisima i zakonima o osiguranju.

 

U izvještaju nezavisnog revizora između ostalog stoji: „Po našem mišljenju, skraćeni finansijski izvještaji, izvedeni iz revidiranih pojedinačnih i konsolidovanih finansijskih izvještaja Društva i Grupe za godinu koja je završila 31. decembra 2018., konzistentni su u svim materijalnim aspektima sa finansijskim izvještajima iz kojih su izvedeni.“

 

„Cilj Društva jeste poslovati po najvišim standardima. Uvijek poštujemo i poslujemo u skladu sa propisima te smo da bi dodatno unaprijedili poslovanje i otklonili eventualne propuste angažovali nezavisnog revizora. Zadovoljstvo je da reči da nam je i ovaj segment poslovanja na visokom nivou i sigurno da planiramo da i u budučnosti ostane tako.“ rekli su nam iz ASA Osiguranja.

 

Izvještaj možete pogleati ovdje!