ASA Osiguranje donator u projektu „Za lijep osmijeh dječiji“

ASA Osiguranje donator u projektu „Za lijep osmijeh dječiji“

U sklopu projekta „Za lijep osmijeh dječiji“ koji su pokrenuli Fondacija Junuzović, Radio Kameleon i Univerzitetski klinički centar Tuzla sinoć je u kristalnoj dvorani održana i Donatorska večera. Glavni cilj kompletnog projekta pa i pomenute večere je prikupljanje sredstava za adaptaciju Klinike za dječije bolesti UKC-a.

ASA Osiguranje je podržalo ovaj projekat te kao donator učestvuje u renoviranju i poboljšanju uslova, načina liječenja i boravka djece i roditelja na UKC Tuzla.

„Svjesni smo koliko je briga o zdravlju bitna za svakog pojedinca a pogotovo za najmlađe članove naše zajednice te na ovaj način želimo pomoći ljekarima UKC-a da najosjetljivijoj skupini pacijenata, djeci, olakšaju borbu protiv bolesti. “ – istakao je Direktor podružnice Tuzla, ASA Osiguranja Goran Jurčenko te dodao: „Ovo nije prvi put da se naše Društvo odaziva na ovakve projekte a sigurno da ćemo i u budućnosti biti dio sličnih akcija.“

Ukoliko se i vi želite priključiti akciji koja traje do 14.04.2018., to možete uraditi pozivom na humanitarni broj telefona 090 292 046 a dodatne informacije možete dobiti na broj telefona 035 551 280, Fondacija Junuzović.