ASA Osiguranje i Narodno pozorište Sarajevo ozvaničili početak saradnje

Jan 14, 2022

“Kao društveno odgovorno društvo naš tržišni uspjeh nastojimo podijeliti sa zajednicom u kojoj djelujemo i veliko nam je zadovoljstvo da 2022. godinu, godinu u kojoj obilježavamo 15 godina postojanja i dinamičnog rasta, ASA Osiguranje započinje saradanjom sa Narodnim pozorištem u Sarajevu koji ove godine slavi svoj 100. rođendan. Ovom saradnjom nastavljamo sa podrškom našeg društva kako kulturnim, tako i socijalnim i obrazovnim programima u BiH putem kojih doprinosimo promociji onih pravih vrijednosti koje u ASA Osiguranju visoko cijenimo, stvarajući bolje ovdje i sada”, rekao je Adnan Hodžić, predsjednik uprave društva i direktor ASA Osiguranja.

Narodno pozorište Sarajevo ulazi u novu godinu sa novom premijerom – dramskom predstavom čuvenog grčkog dramatičara Sofokla “Car Edip” u režiji slovenačkog reditelja Diega De Bree.

“Sretni smo da je ASA Osiguranje prepoznalo važnost podrške Narodnom pozorištu Sarajevo i projektu „Pozorište narodu“ kojim naša kuća obilježava cijelo stoljeće djelovanja. Ujedinjeni u plemenitim ciljevima i jasnim vizijama razvoja, sretni smo što možemo reći da smo na početku jedne, vjerujemo, dugoročne i uspješne saradnje”, kazao je Edin Mustafić, direktor sarajevskog Narodnog pozorišta.

Narodno pozorište Sarajevo i ASA Osiguranje putem realizovane saradnje žele zajedno poslati poruku kako dvije jake domaće institucije, jedna iz finansijskog a druga iz sektora kulture i umjetnosti, mogu zajedno raditi na stvaranju boljeg okruženja ali i biti primjer drugima u sinergijskom djelovanju finansijske i kreativne industrije.

Najnovije objave

ASA Osiguranje na 16. međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2022.

ASA Osiguranje na 16. međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2022.

Zajedno sa našim sestrinskim društvom Central osiguranje d.d. Sarajevo od jučer smo prisutni na 16. međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2022. Mnogobrojnim zvanicima smo predstavili našu široku ponudu svih vidova neživotnog osiguranja sa posebnim naglaskom na pakete...

Zapratite nas