ASA Osiguranje novi sponzor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine

Mar 18, 2022

U sjedištu Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine danas je potpisan vrijedan ugovor kojim ASA Osiguranje postaje oficijelni sponzor NS/FS BiH i bh. reprezentacije.

Na prigodnoj svečanosti, višegodišnji sponzorski ugovor potpisali su generalni sekretar NS/FS BiH Adnan Džemidžić i predsjednik uprave ASA Osiguranja, Adnan Hodžić.

ASA Osiguranje uvijek ponosno ističe da je domaće, bosansko-hercegovačko osiguravajuće društvo i da svoj kvalitet i poslovni uspjeh temelji isključuvo zahvaljujući bh. tržištu, na kojem 15 godina bilježi dinamičan rast. Poslovni model ASA Osiguranja kreira dodatnu vrijednost i potvrđuje ulogu pouzdanog partnera u osiguranju za svoje klijente, pravna i fizička lica ali i za zajednicu u kojoj djeluje.

“Zahvaljujem g. Hodžiću i cijelom timu ASA Osigurnja na povjerenju. Stručnost, iskustvo i tržišni uspjeh domaćeg osiguravajućeg društva čine ASA Osiguranje našim prirodnim partnerom. Saradnja koju realizujemo sa ovom renomiranom osiguravajućom kućom podrazumjeva i osiguranje sportskih susreta, sudionika, objekata kao i zadovoljavanje svih potreba za uslugama osiguranja koje mi kao krovna kuća bh. nogometa imamo jasno definisane internim pravilnikom ali i strogim UEFA i FIFA procedurama. Jako mi je drago što smo kroz ovaj ugovor dogovorili zajedničke aktivnosti upravo u tom smjeru, s vizijom i ciljem daljnjeg zajedničkog razvoja sportskih vrijednosti u interesu bh. nogometa i šire javnosti”, izjavio je generalni sekretar NS/FS BiH Adnan Džemidžić.

Najnovije objave

ASA Osiguranje na 16. međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2022.

ASA Osiguranje na 16. međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2022.

Zajedno sa našim sestrinskim društvom Central osiguranje d.d. Sarajevo od jučer smo prisutni na 16. međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2022. Mnogobrojnim zvanicima smo predstavili našu široku ponudu svih vidova neživotnog osiguranja sa posebnim naglaskom na pakete...

Zapratite nas