ASA Osiguranje sedmu godinu zaredom na prvoj poziciji

Feb 13, 2021

Prema zvaničnim podacima Agencije za nadzor osiguranja, ASA Osiguranje je i ove godine osiguravajuća kuća koja svojim klijentima najbrže isplaćuje odštetne zahtjeve. Ovo je sedma godina zaredom kako je naša kompanija zadržala lidersku poziciju u ovom, po mnogima i najbitnijem segmentu poslovanja.
Iako je ASA Osiguranje već etablirano kao najbrže u proteklim godinama, konstantan razvoj i ulaganje u Sektor obrade i isplate odštetnih zahtjeva rezultirao je dodatnim poboljšanjem rezultata u odnosu na prošlu godinu. Stopa od 98,77% obrađenih i isplaćenih odštetnih zahtjeva pokazuje da iako postoji rast premije od 18,7% i uz to rast broja polica osiguranja, ASA Osiguranje zadržava posvećenost svakoj polici i svakom odštetnom zahtjevu.
„Konstantno unapređenje internih procesa Društva je osnov za pružanje kvalitetne usluge našim klijentima. Građani Bosne i Hercegovine su to prepoznali te su nam ukazali povjerenje i zaključili police osiguranja u ASA Osiguranju. Nastavićemo da se trudimo, da opravdamo ukazano povjerenje, te u narednom periodu planiramo dodatno unaprijediti sve segmente poslovanja. Cilj je da svaki dan ASA Osiguranje bude bolje od onog ASA Osiguranja koje smo imali jučer.“ – istakao je Direktor Društva Feđa Morankić.

 

Promotivni video

Pozitivna priča

ASA Osiguranje nominovano za titulu “Najpoželjniji poslodavac 2020”

Najnovije objave

Akcija Dobrovoljnog Zdravstvenog Osiguranja

Akcija Dobrovoljnog Zdravstvenog Osiguranja

Uz ASA dobrovoljno zdravstveno osiguranje imate zaštitu kada Vam zaista treba – bez čekanja, bez redova i bez uputnica   U periodu kada se obilježavaju mjeseci muškog i ženskog zdravlja, ASA Osiguranje i ove godine donosi specijalne pogodnosti prilikom zaključivanja...

ASA Osiguranje: Snaga domaće kompanije uprkos globalnoj krizi

ASA Osiguranje: Snaga domaće kompanije uprkos globalnoj krizi

Rast bruto premije, bruto dobiti i nove investicije ASA Osiguranja u prvih šest mjeseci 2020.godine Sarajevo, 18.9.2020. ASA Osiguranje, domaće osiguravajuće društvo, nastavlja sa rastom premije i u prvoj polovini 2020. godine, te bez obzira na sve izazove izazvane...

Zapratite nas