ASA Osiguranje sponzor prvakinja BiH ŽKK RMU Banovići

Feb 13, 2021

ŽKK RMU Banovići i ASA Osiguranje ozvaničili su saradnju potpisivanjem sponzorskog ugovora.

Sigurno je da će povezivanje ŽKK RMU Banovići kao sportskog sinonima Banovića i regije, te zvanično najuspješnijeg ženskog kluba u našoj zemlji za 2018. godinu i ASA Osiguranja kao domaće, društveno odgovorne kompanije rezultirati dodatnom promocijom i isticanjem vrijednosti koje njeguju oba kolektiva.
„Šampionski background oba kolektiva je poveznica koja ovu saradnju čini sasvim očekivanom i logičnom“, istakli su iz Uprave ŽKK RMU Banovići.

ASA Osiguranje kroz ovaj vid saradnje nastavlja sa svojom politikom podrške lokanim sportskim institucijama te daje svoj doprinos unapređenju bosanskohercegovačkog sporta.
„Uvijek se trudimo podržati sporstke kolektive jer afirmacija i poboljšanje statusa sportskih kolektiva i sportista u BiH vode do zdravijeg društva, izgradnje mladih ljudi i promocije kako lokalnih sredina tako i kompletne države“ saopštili su iz ASA Osiguranja.

 

Promotivni video

Pozitivna priča

ASA Osiguranje nominovano za titulu “Najpoželjniji poslodavac 2020”

Najnovije objave

Akcija Dobrovoljnog Zdravstvenog Osiguranja

Akcija Dobrovoljnog Zdravstvenog Osiguranja

Uz ASA dobrovoljno zdravstveno osiguranje imate zaštitu kada Vam zaista treba – bez čekanja, bez redova i bez uputnica   U periodu kada se obilježavaju mjeseci muškog i ženskog zdravlja, ASA Osiguranje i ove godine donosi specijalne pogodnosti prilikom zaključivanja...

ASA Osiguranje: Snaga domaće kompanije uprkos globalnoj krizi

ASA Osiguranje: Snaga domaće kompanije uprkos globalnoj krizi

Rast bruto premije, bruto dobiti i nove investicije ASA Osiguranja u prvih šest mjeseci 2020.godine Sarajevo, 18.9.2020. ASA Osiguranje, domaće osiguravajuće društvo, nastavlja sa rastom premije i u prvoj polovini 2020. godine, te bez obzira na sve izazove izazvane...

Zapratite nas