ASA Osiguranje uzelo učešće na press konferenciji Narodnog pozorišta Sarajevo

Oct 1, 2022

ASA Osiguranje je uzelo učešće na centralnoj press-konferenciji Narodnog pozorišta Sarajevo povodom rezimea protekle umjetničke sezone i predstvaljanja nove umjetničke sezone 2022/2023.  Predstavnicima medija su se obratili Direktor pozorišta Dino Mustafić i umjetnički direktori Drame, Opere i Baleta dok je ispred ASA Osiguranja novinare je pozdravio menadžer marketinga i komunikacija ASA Osiguranja,  Nedžad Džudža.

 

Kao odgovorno društvo i partner naš tržišni uspjeh nastojimo podijeliti sa zajednicom u kojoj djelujemo i veliko nam je zadovoljstvo da je u ovoj godini, kada obilježavamo 15 godina postojanja i dinamičnog rasta, ASA Osiguranje realizovalo saradnju sa Narodnim pozorištem u Sarajevu koji ove godine slavi svoj 100. rođendan.

Saradnjom naše kuće i kuće na Obali nastavljamo našu podršku kako kulturnim, tako i socijalnim i obrazovnim programima u BiH putem kojih doprinosimo promociji onih pravih vrijednosti koje u ASA Osiguranju visoko cijenimo, stvarajući bolje ovdje i sada.

Ono što nas zaista veseli je da se podrška jasno vidjela kroz relizovane programe približavnaja kulturnih događaja široj javnosti, kao što je Kultura na ulice  čiji je ljetni program započet upravo kroz saradnju sa nama nastupom Hora Opere Narodnog pozorišta.

Spajanjem naša dva jubijela vjerujemo da smo poslali poruku kako dvije jake domaće institucije, jedna iz finansijskog a druga iz sektora kulture i umjetnosti, mogu zajedno raditi na stvaranju boljeg okruženja ali i biti primjer drugima u sinergijskom djelovanju finansijske i kreativne industrije.
 
Velike stvari stoje ispred nas kao najpoznatjeg bh osiguravajućeg društva u nastupajućem periodu i narednoj godini a vjerujemo da će nam NPS također ponuditi velika djela.

Najnovije objave

ASA Osiguranje na 16. međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2022.

ASA Osiguranje na 16. međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2022.

Zajedno sa našim sestrinskim društvom Central osiguranje d.d. Sarajevo od jučer smo prisutni na 16. međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2022. Mnogobrojnim zvanicima smo predstavili našu široku ponudu svih vidova neživotnog osiguranja sa posebnim naglaskom na pakete...

Zapratite nas