BRZO I LAKO SAM PROCJENI ŠTETU

Izlazeći u susret potrebama naših klijenta ASA Osiguranje je kreiralo jedinstvenu uslugu na tržištu Bosne i Hercegovine – ”Sam svoj procjenitelj” putem koje naši osiguranici cijeli postupak procjene štete na vozilu ili u domaćinstvu mogu da obave samostalno, brzo i lako sa mjesta na kojem se nesretni slučaj desio, iz svog doma ili sa parkinga, bez odlaska u poslovnicu i bez prisustva procjenitelja!

Potpuno digitalizirana usluga “Sam svoj procenitelj” je postavljena na savremnoj platformi prilagođenoj pametnim telefonima, koja ne zahtjeva instalaciju posebne aplikacije.

KAKO KORISTITI 

USLUGU

Cijeli postupak je krajnje jednostavan:

  • Po izvršenoj prijavi štete, ASA Osiguranje putem SMS poruke Vas kontaktira i šalje link
  • Putem linka Vi sami uz pomoć pametnog telefona fotografiište oštećenja, što nam omogućava da se cijeli proces procjene štete završimo u rekordno kratkom roku.
  • Sam proces procjene štete odvija se uz pomoć stručnog osoblja ASA Osiguranja koji Vas vodi kroz cijeli postupak pružajući neophodnu podršku, uputstva i instrukcije.

 

SIGURNO, LAKO,

JEDNOSTAVNO

Potpuno automatizovana, usluga “Sam svoj procjenitelj” zadovoljava najsavremenije standarde u pogledu kvaliteta, pouzdanosti i sigurnosti zaštite podataka osiguranika.

U slučaju nezgode, budi sam svoj procjenitelj

  • prijavi ŠTETU ONLINE
  • pozovi naš BESPLATNI BROJ 080 02 02 09,

i rješit ćemo Vaš odštetni zahtjev u rekordno kratkom roku!

Asa-osiguranje

Kontakt

Adresa

Trg međunarodnog prijateljstva 25, Sarajevo

Telefon/Fax

080 02 02 09

eMail:

info@asa-osiguranje.ba

Ekskluzivni partner N/FS BiH

ASA Osiguranje

Copyright © 2021 ASA Osiguranje ®

PARTNER: 
Asa-osiguranje