Budite bezbrižni uz ASA Osiguranje i osvojite Škodu Fabiju

Feb 13, 2021

ASA Osiguranje za sve svoje trenutne i buduće klijente organizuje nagradnu igru pod nazivom „Sa Fabijom bez fobije od nezgode“. Da bi učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je da u periodu od 01.01. do 31.12.2019. godine zaključite policu osiguranja od autonezgode u nekoj od naših poslovnica, popunite potrebne podatke i ubacite letak u nagradnu kutiju.

Ova vrsta osiguranja predstavlja dodatno osiguranje na osnovnu policu osiguranja od autoodgovornosti po kojoj su i vozač i putnici u vašem vozilu osigurani u slučaju nezgode.

Izvlačenje nagrada će se održati 13.01.2020. godine, a pored glavne nagrade, Škode Fabije, nagrade su LED televizor i 2 x Mountain bike.

Kako bi bili potpuno bezbrižni i bez fobije od nezgode, osigurajte sebe i svoje saputnike u vozilu i uživajte u novoj Škodi Fabiji.

Promotivni video

Pozitivna priča

ASA Osiguranje nominovano za titulu “Najpoželjniji poslodavac 2020”

Najnovije objave

Akcija Dobrovoljnog Zdravstvenog Osiguranja

Akcija Dobrovoljnog Zdravstvenog Osiguranja

Uz ASA dobrovoljno zdravstveno osiguranje imate zaštitu kada Vam zaista treba – bez čekanja, bez redova i bez uputnica   U periodu kada se obilježavaju mjeseci muškog i ženskog zdravlja, ASA Osiguranje i ove godine donosi specijalne pogodnosti prilikom zaključivanja...

ASA Osiguranje: Snaga domaće kompanije uprkos globalnoj krizi

ASA Osiguranje: Snaga domaće kompanije uprkos globalnoj krizi

Rast bruto premije, bruto dobiti i nove investicije ASA Osiguranja u prvih šest mjeseci 2020.godine Sarajevo, 18.9.2020. ASA Osiguranje, domaće osiguravajuće društvo, nastavlja sa rastom premije i u prvoj polovini 2020. godine, te bez obzira na sve izazove izazvane...

Zapratite nas