Danas ste dobili „kaznu za nepropisno parkiranje“?

Danas ste dobili „kaznu za nepropisno parkiranje“?

Sretan Svjetski dan šale (01. April) želi vam ASA Osiguranje

 

Svjesni benefita koje smijeh ima po naše zdravlje, ASA Osiguranje je odlučilo obilježiti svjetski dan šale (01. April) podjelom nagradnih letaka širom Bosne i Hercegovine. Tako da, ukoliko ste jutros zatekli nešto što bi moglo izgledati kao kazna za nepropisno parkiranje ili prekršajni nalog, pogledajte još jednom, možda ste umjesto kazne dobili 40KM popusta na KASKO osiguranje.

“Smatramo da je smijeh jedan od najboljih protuotrova stresu i svemu ostalom što nam današnji ubrzani tempo života donosi. Zbog toga smo odlučili sprovesti šaljivu kampanju te, nadamo se, nasmijati naše sugrađane. Također, cilj kompletne kampanje jeste i da klijentima prezentiramo KASKO osiguranje vozila s kojim će se osloboditi dobrog dijela briga koje imaju, a vezane su za njihovo vozilo. Obzirom da je ova šala „na vaš račun“ odlučili smo da jedan dio osiguranja vozila naših klijenata ide „na naš račun“ te poklanjamo popust od 40 KM pri zaključenju kasko osiguranja vašeg vozila.” rekli su nam iz ASA Osiguranja.

ASA Osiguranje se na ovaj način ponovo ističe kao kvalitetna domaća kompanija koja svojim aktivnostima nastoji ponuditi klijentima nešto drugačije i više od samog proizvoda osiguranja, a sigurno je da su smijeh i bezbrižnost dvije stvari koje je teško odbiti.

Popust možete ostvariti u bilo kojoj poslovnici ASA Osiguranja a za ostvarivanje popusta dovoljno je da donesete nagradni letak do 30.06.2018. godine i vaše KASKO osiguranje vozila će biti jeftinije za 40 KM.

Za više informacija posjetite nas u najbližoj poslovnici ili kontaktom na besplatni telefon 080 02 02 09