Doktori su ti koji brinu o nama a mi smo kreirali proizvode koji brinu o doktorima

Feb 13, 2021

Kolega Miodrag Ćuković, jučer je na Okruglom stolu Strukovnih sindikata doktora medicine Republike Srpske, Crne Gore i Srbije održanom u Bijeljini ispred ASA Osiguranje prezentovao proizvod osiguranje od odgovornosti. Zašto je bitna ova vrsta osiguranja? Koji su benefiti za sve čiji profesionalni pozivi nose veliku odgovornost? Šta pokriva ovo osiguranje? Na ova i ostala pitanja kolega Ćuković je tom prilikom ponudio odgovore.

 

Inače, doktori unutar Sindikata doktora medicine Republike Srpske već su osigurani u ASA Osiguranju te su, svjesni korisnosti ovog osiguranja, obezbijedili prostor da se ovaj proizvod prezentira i njihovim kolegama iz Srbije i Crne Gore.

 

Mi u ASA Osiguranju se trudimo da kreiramo proizvode koji su stvarno potrebni na našem tržištu i drago nam je kada dobijemo pozitivnu povratnu informaciju kao što je ova.

Promotivni video

Pozitivna priča

ASA Osiguranje nominovano za titulu “Najpoželjniji poslodavac 2020”

Najnovije objave

Akcija Dobrovoljnog Zdravstvenog Osiguranja

Akcija Dobrovoljnog Zdravstvenog Osiguranja

Uz ASA dobrovoljno zdravstveno osiguranje imate zaštitu kada Vam zaista treba – bez čekanja, bez redova i bez uputnica   U periodu kada se obilježavaju mjeseci muškog i ženskog zdravlja, ASA Osiguranje i ove godine donosi specijalne pogodnosti prilikom zaključivanja...

ASA Osiguranje: Snaga domaće kompanije uprkos globalnoj krizi

ASA Osiguranje: Snaga domaće kompanije uprkos globalnoj krizi

Rast bruto premije, bruto dobiti i nove investicije ASA Osiguranja u prvih šest mjeseci 2020.godine Sarajevo, 18.9.2020. ASA Osiguranje, domaće osiguravajuće društvo, nastavlja sa rastom premije i u prvoj polovini 2020. godine, te bez obzira na sve izazove izazvane...

Zapratite nas