Hvala našim poslovnim partnerima Širbegović inženjering na lijepim riječima

Feb 10, 2021

Ponosni smo kada dobijemo ovakve poruke od naših klijenata, pogotovo kada se radi o uspješnim domaćim kompanijama. Hvala kompaniji Širbegović Inženjering na ukazanom povjerenju i izuzetno uspješnoj suradnji.
Tekst koji smo dobili prenosimo u cijelosti:

 

„Poštovani,

Dozvolite da se u ime kompanije Širbegović Inženjering doo Gračanica zahvalim uposlenicima ASA OSIGURANJA iz RC Tuzla, kao i menadžmentu Vaše kuće, koji su promptno reagovali i završili sve neophodne procedure na osnovu kojih je, u izuzetno kratkom roku, izvršena isplata štete izazvane vjetrom, na objektima koji su osigurani kod ASA OSIGURANJA.

Vaša reakcija, kooperativnost, kompetencije i profesionalan odnos tokom proteklog perioda idu u prilog činjenici da smo naše nekretnine povjerili kvalitetnoj i snažnoj osiguravajućoj kući, iza koje, s pravom, stoji slogan: U REDU JE.

Koristim priliku da Vam u narednoj godini poželim mnogo poslovnog i ličnog uspjeha.“

Član Uprave Širbegović Inženjering, dr.sc. Almir Šabuljić

 

Promotivni video

Pozitivna priča

ASA Osiguranje nominovano za titulu “Najpoželjniji poslodavac 2020”

Najnovije objave

Akcija Dobrovoljnog Zdravstvenog Osiguranja

Akcija Dobrovoljnog Zdravstvenog Osiguranja

Uz ASA dobrovoljno zdravstveno osiguranje imate zaštitu kada Vam zaista treba – bez čekanja, bez redova i bez uputnica   U periodu kada se obilježavaju mjeseci muškog i ženskog zdravlja, ASA Osiguranje i ove godine donosi specijalne pogodnosti prilikom zaključivanja...

ASA Osiguranje: Snaga domaće kompanije uprkos globalnoj krizi

ASA Osiguranje: Snaga domaće kompanije uprkos globalnoj krizi

Rast bruto premije, bruto dobiti i nove investicije ASA Osiguranja u prvih šest mjeseci 2020.godine Sarajevo, 18.9.2020. ASA Osiguranje, domaće osiguravajuće društvo, nastavlja sa rastom premije i u prvoj polovini 2020. godine, te bez obzira na sve izazove izazvane...

Zapratite nas