Mali kasko

Mali kasko

ASA Osiguranje je na tržište plasiralo novi proizvod. Radi se o kasko osiguranju vozila koje je prilagođeno tržištu Bosne i Hercegovine. Naziv proizvoda je „Mali kasko“ a pridjev „mali“, u ovom slučaju, najviše se odnosi na cijenu.

 

Po prilagođenoj, znatno nižoj cijeni, klijenti ASA Osiguranja mogu zaključiti kasko osiguranje za svoje vozilo koje pokriva štetu nastalu prilikom saobraćajne nezgode. Što znači da ukoliko vaše vozilo pretrpi štetu u saobraćajnoj nezgodi, osiguranje će nadoknaditi svu štetu do iznosa sume osiguranja. Kolika je suma osiguranja ovisi o visini premije koju odaberete za Mali kasko vašeg vozila.

Mali kasko pokriva sve štete prouzrokovane isključivo u slučaju saobraćajne nezgode.

Ovim osiguranjem nije pokrivena šteta koju prouzrokuje nepoznato vozilo.

Osiguranje djelomičnog kasko-osiguranja ili Mali kasko za slučaj saobraćajne nezgode zaključuje se na ugovoreni limit pokrića.

Suma osiguranja navedena na polici osiguranja je ugovoreni limit pokrića i predstavlja gornju granicu obaveze Osiguravača po štetnom događaju i agregatno po polisi.

 

Ispod možete vidjeti tabelarni prikaz dostupnih suma osiguranja.

LIMIT POKRIĆA- SUMA OSIGURANJA
do 2.000 KM
do 5.000 KM
do 7.000 KM
do 10.000 KM

Za premiju osiguranja po svakom od navedenih limita pokrića, molim da nas kontaktirate kroz opciju “zatraži ponudu” na web stranici, na besplatni info broj 080 02 02 09 ili u vama najbližoj poslovnici ASA Osiguranja.

 

 

Više informacija možete dobiti putem besplatnog info telefona

080 02 02 09