Lana Pudar zaželjela sretan početak školovanja prvačićima Central i ASA Osiguranja

Sep 1, 2022

Nastavljajući pozitivnu praksu i tradiciju koju njeguju već niz godina, dva renomirana domaća osiguravajuća društva su i ove godine svojim uposlenicima koji ispraćaju djecu u prve razrede osnovne škole osigurali slobodan dan, a prvačićima uručili školske torbe i pribor uz prigodnu čestitku aktuelne evropske prvakinje u plivanju i brand ambasadorice Central Osiguranja, Lane Pudar.

“Prvi dan škole jedan je od najbitnijh događaja u životu svakog djeteta. Potpora roditelja je važna, kako bi sa svojim prvačićima podijelili bitne trenutke i zajedno zakoračili u novo životno poglavlje. Stoga smo svim našim kolegama čije dijete kreće u prvi razred osnovne škole darovali školske torbe i pribor, a roditeljima omogućili slobodan dan”, naveo je Predsjednik Uprave Central Osiguranja i direktor društva Feđa Morankić.

Prvi dan škole je velika prekretnica u životu djeteta koja ostaje zauvijek u sjećanju. Zato u Central i ASA Osiguranju drže da je veoma važno da se djeca osjećaju sigurno prvi dan škole i imaju potpunu posvećenost i podršku roditelja u novoj sredini.

“Sretni smo što ove godine ispraćamo čak 44 prvačiča u školske klupe širom Bosne i Hercegovine i vjerujemo da smo ovom malim gestom uveselili i njih i naše kolege. Raduje nas što je i naša najbolja sportašica dio ovih lijepih trenutaka koji će i roditeljima i djeci ostati uspomena za cijeli život”, kazao je Adnan Hodžić, direktor ASA Osiguranja.

Najnovije objave

ASA Osiguranje na 16. međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2022.

ASA Osiguranje na 16. međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2022.

Zajedno sa našim sestrinskim društvom Central osiguranje d.d. Sarajevo od jučer smo prisutni na 16. međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2022. Mnogobrojnim zvanicima smo predstavili našu široku ponudu svih vidova neživotnog osiguranja sa posebnim naglaskom na pakete...

Zapratite nas