MISIJA I VIZIJA

Pravičan način poslovanja, osjećaj pripadanosti, međusobno poštovanje, te visoka radna etika su vrijednosti na kojim  se temelji naša organizacija. Tako ispunjavamo vlastite ciljeve, a klijente uz inovativan i moderan pristup vodimo ka ispunjenunju njihovih potreba.

ASA OSIGURANJE

MISIJA 

Najveće smo domaće osiguravajuće društvo, koje ujedinjenjenim snagama kroz brigu o klijentima, partnerima i zaposlenicima, pruža sigurnost, povjerenje i zadovoljstvo.

Spojeni povjerenjem, ponosni na raznolikost, tržišnu dostupnost i liderstvo, osiguranicima i partnerima nudimo jedinstven pristup kvalitetnoj i brzoj usluzi.

VIZIJA

Koristeći vlastite potencijele, snagu grupe, savremene metode upravljanja, želimo postati i ostati lider na tržištu osiguranja.

Suočeni s trendovima na tržištu i u društvu, kontinuiranim ulaganjem u edukaciju i razvoj na svim nivoima te stvaranjem atmosfere povjerenja i pravednosti, kreiramo bolje okruženje unutar naše kompanije.

 Razvijajući postojeće prodajne kanale i proizvode osiguranja, kreirajući nove, kao što je životno osiguranje te potpunom digitalizacijom poslovnih procesa, želimo postati sinonim za vrhunsku uslugu.

Asa-osiguranje

Kontakt

Adresa

Trg međunarodnog prijateljstva 25, Sarajevo

Telefon/Fax

080 02 02 09

eMail:

info@asa-osiguranje.ba

Ekskluzivni partner N/FS BiH

ASA Osiguranje

Copyright © 2021 ASA Osiguranje ®

PARTNER: 
Asa-osiguranje