Nagradna igra “Podržite naše pozitivne priče”

Nagradna igra “Podržite naše pozitivne priče”

Kao domaća kompanija koja živi na teritoriji Bosne i Hercegovine želimo podržati i dodatno naglasiti pozitivne priče iz cijele države. S tim na umu, prošle godine smo promovisali 50 pozitivnih priča i svaku od njih možete pogledati na našem youtube kanalu te socijalnim mrežama Društva (FB i Instagram).

Ove godine, naše Društvo je nominovano za titulu “Najpoželjniji poslodavac 2020” te smo kreirali 10 foto priča i 6 video priča naših kolega. Priče kolega se također svrstavaju u kategoriju pozitivne a u njima kolege ističu zašto treba glasati za ASA Osiguranje u pomenutom izboru “Najpoželjniji poslodavac 2020”. Glasati za nas možete na sljedećem linku.

Kako bi vam se zahvalili za podršku, organizovali smo nagradnu igru*! Dovoljno je da u komentar jedne od naših pozitivnih priča objavljenih na profilima ASA Osiguranja na bilo kojoj socijalnoj mreži u komentar upišete “#pozitivnepriče”. Najsretniju/ eg nagrađujemo sa novim mobitelom Apple iPhone 8 64GB Silver.

Podržite nas i pričajte pozitivne priče na novom mobitelu 🙂

*U nagradnoj igri mogu učestvovati sve osobe nastanjene u BiH. Nagradna igra će trajati od 01.03.2020. godine do 30.04.2020. godine. Javno izvlačenje dobitnika će biti priređeno 06.05.2020. godine u sjedištu Priređivača. Komisija ima pravo diskvalifikovati dobitnika ukoliko se utvrdi da se isti prijavio na nagradnu igru sa više različitih profila.