Najbolja zaštita na putovanju uz ASA Osiguranje

Feb 13, 2021

Od sada zaključite online

Kažu da je čovjek bogat onoliko koliko je proputovao. Svako putovanje je upoznavanje novog, odlazak od svoje zone komfora, svog doma, te je kao takvo uglavnom pozitivno iskustvo i neprocjenjiva avantura ali nepredviđeni događaji mogu nam putovanje učiniti i izuzetno negativnim iskustvom. Kako bi ublažili efekat mogućih negativnih događaja najbolje je osigurati se.

U sklopu marketing kampanje „Najbolja zaštita na putovanju“ ASA Osiguranje će izvršiti podjelu sunčanih naočala u svim većim gradovima u Bosni i Hercegovini te simbolično pripremiti klijente na buduća putovanja a da bi bili potpuno spremni, prije putovanja, ne zaboravite zaključiti policu putnog zdravstvenog osiguranja.

Police putnog osiguranja po cijeni već od 0,80KM po danu od sada možete zaključiti i online, klikom ovdje,
ili posjetom vama najbliže poslovnice ASA Osiguranja.

„Činimo sve kako bi našim klijentima olakšali svaki segment života i bili partneri koji će preuzeti brigu u svakodnevnici. Kako nam se bliži sezona godišnjih odmora i putovanja sa ovim proizvodom želimo vaša putovanja učiniti bezbrižnijim kako bi vaš godišnji bio pravi odmor. Bilo gdje da putujete, ne zaboravite se osigurati a mi vam od srca želimo sretan put. “ – poručili su iz ASA Osiguranja.

Promotivni video

Pozitivna priča

ASA Osiguranje nominovano za titulu “Najpoželjniji poslodavac 2020”

Najnovije objave

Akcija Dobrovoljnog Zdravstvenog Osiguranja

Akcija Dobrovoljnog Zdravstvenog Osiguranja

Uz ASA dobrovoljno zdravstveno osiguranje imate zaštitu kada Vam zaista treba – bez čekanja, bez redova i bez uputnica   U periodu kada se obilježavaju mjeseci muškog i ženskog zdravlja, ASA Osiguranje i ove godine donosi specijalne pogodnosti prilikom zaključivanja...

ASA Osiguranje: Snaga domaće kompanije uprkos globalnoj krizi

ASA Osiguranje: Snaga domaće kompanije uprkos globalnoj krizi

Rast bruto premije, bruto dobiti i nove investicije ASA Osiguranja u prvih šest mjeseci 2020.godine Sarajevo, 18.9.2020. ASA Osiguranje, domaće osiguravajuće društvo, nastavlja sa rastom premije i u prvoj polovini 2020. godine, te bez obzira na sve izazove izazvane...

Zapratite nas