Od sada se možete osigurati od posljedica virusa Covid19

Feb 13, 2021

ASA Osiguranje i u vrijeme pandemije nastavlja sa aktivnim i inovativnim radom. U proteklom periodu, koji je za sve nas bio vanredan zaposleni ASA Osiguranja su uspješno proveli reorganizaciju kako bi se minimizirali rizici zaraze i ispoštovale sve instrukcije i preporuke nadležnih institucija. Pomenutom reorganizacijom također je osigurano stabilno poslovanje Društva, pa je ASA Osiguranje nastavilo sa redovnim isplaćivanjem odštetnih zahtjeva, uvođenjem inovacija u poslovne procese i proizvode, te razvoj novih proizvoda.

Posljednji proizvod koji nam dolazi iz naše domaće osiguravajuće kuće je Osiguranje od posljedica virusa Covid19.

Za ovaj proizvod možemo reći da je jedan od najuktelnijih i sigurno, trenutno najinteresantnijih proizvoda na tržištu Bosne i Hercegovine. Policu osiguranja mogu zaključiti fizička lica od 0-65 godina starosti ili pravna lica koja žele dodatno zaštiti svoje uposlenike.

ASA Osiguranje tržište Bosne i Hercegovine ne posmatra samo kao jedno od svojih tržišta osiguranja. Mi smo kao domaće Društvo za osiguranje presudno i prevashodno vezani za BiH. Živimo u BiH zajedno sa našim sugrađanima, te je zbog toga prirodno da su naše aktivnosti i naša razmišljanja uvjek usmjerena prema potrebama stanovništva Bosne i Hercegovine. Trudimo se djelovati proaktivno te ponuditi klijentima upravo onakvu uslugu kakva im je potrebna, bez obzira na specifične ili krizne okolnosti koje vladaju u određenom trenutku.

U trenutnoj situaciji kada je briga kompletnog stanovništva okrenuta prema borbi sa pandemijom odlučili smo se kreirati proizvod koji će našim klijentima preuzeti jedan dio te brige.

Plasman ovog proizvoda je jedna od aktivnosti koje realizujemo s ciljem potpunog fokusa na potrebe, zdravlje i život stanovništva Bosne i Hercegovine za što je ASA Osiguranje kao domaće osiguravajuće Društvo sudbonosno vezano.

Brza reakcija i prepoznavanje potreba tržišta je ono po čemu je poznato ASA Osiguranje a sa ovim potezom dodatno učvršćuju sebe kao jedno od najinovativnijih Društava u Bosni i Hercegovini. Kontaktirajte ASA Osiguranje na 080 02 02 09, info@asa-osiguranje.ba, www.asaosiguranje.ba kako bi dobili sve detaljnije informacije o ovom proizvodu prije dolaska u poslovnicu.

Promotivni video

Pozitivna priča

ASA Osiguranje nominovano za titulu “Najpoželjniji poslodavac 2020”

Najnovije objave

Akcija Dobrovoljnog Zdravstvenog Osiguranja

Akcija Dobrovoljnog Zdravstvenog Osiguranja

Uz ASA dobrovoljno zdravstveno osiguranje imate zaštitu kada Vam zaista treba – bez čekanja, bez redova i bez uputnica   U periodu kada se obilježavaju mjeseci muškog i ženskog zdravlja, ASA Osiguranje i ove godine donosi specijalne pogodnosti prilikom zaključivanja...

ASA Osiguranje: Snaga domaće kompanije uprkos globalnoj krizi

ASA Osiguranje: Snaga domaće kompanije uprkos globalnoj krizi

Rast bruto premije, bruto dobiti i nove investicije ASA Osiguranja u prvih šest mjeseci 2020.godine Sarajevo, 18.9.2020. ASA Osiguranje, domaće osiguravajuće društvo, nastavlja sa rastom premije i u prvoj polovini 2020. godine, te bez obzira na sve izazove izazvane...

Zapratite nas