OSIGURANJE OD
NEZGODE

Naš zadatak je da se osjećate sigurno u svim životnim prilikama. Svakome se može desiti da se povrijedi ili ima nesreću.
Naše osiguranje od nezgode vam pruža finansijsku pomoć I i na najbolji mogući način ublažava posljedice nesretnih događaja.

Ko se može

OSIGURATI?

Osigurati se može svako!

Pojedinci, članovi domaćinstva, djeca, učenici, studenti, zaposlenici, penzioneri, sportske i rekreacione organizacije, gosti hotela, putnici u prevozu – sve osobe do 65 godina starosti. Osiguranje od nezgode se može ugovoriti kao individualno ili kolektivno (grupno) i Vi birate ono koje Vama najviše odgovara.

Šta osiguranje od

nezgode pokriva?

Ugovarenjem police osiguranja od nezgode ste osigurani u slučaju:

  • Smrti uslijed bolesti,
  • Smrti uslijed nezgode,
  • Trajnog invaliditeta
  • Potrebnog pokriće troškova liječenja,
  • Potrebnog pokrića dnevne naknade za boravak u bolnici

Kao obavezne rizik prilikom ugovaranja osiguranja od nezgode spada osiguranje za rizike smrti uslijed nezgode i trajnog invaliditeta. Pokriće ostalih rizika je opcionalno i zavisi od vrste osiguranja, te se od njih osiguravate ako vi želite a mi u ASA Osiguranju Vam nudimo najbolje opcije. Zato prilagodite Osiguranje od nezgode svojim potrebama.

Koliko dugo je vrijeme

trajanja osiguranja?

Koliko dana vrijedi Vaše osiguranje birate Vi! Da li je to određeni broj dana, mjeseci li godina, odluku prepušatmo Vama a mi brinemo da ste osiguranu u vremenskom periodu koji ste odabrali prema Vašim potrebama.

Šta ako se nesreća desi?
Prijavite štetu online ili nas kontaktirajte nas na besplatni telefon 080 02 02 09 kako bi Vam odmah bili na usluzi.

Osiguranje od posljedica COVID-19

Cijeli svijet je trenutno u borbi sa pandemijom koronavirusa i jedina sigurna zaštita je slijediti preporuke o društvenoj distanci, nošenju maske i održavanju higijene…

Putno zdravstveno osiguranje

Ukoliko doživite nezgodu ili se razbolite na godišnjem odmoru ili putovanju ASA Putno zdravstveno osiguranje vam pruža imate sveobuhvatnu zaštitu tokom vašeg puta i boravka u inostranstvu.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Ako vaše zdravlje dođe u pitanje, ASA Dobrovoljno zdravstveno osiguranje vam omogućava bolju i bržu uslugu u najboljim privatnim i državnim klinikama i zdravstvenim ustanovama širom zemlje bez čekanja u redovima!

Asa-osiguranje

Kontakt

Adresa

Trg međunarodnog prijateljstva 25, Sarajevo

Telefon/Fax

080 02 02 09

eMail:

info@asa-osiguranje.ba

Ekskluzivni partner N/FS BiH

ASA Osiguranje

Copyright © 2021 ASA Osiguranje ®

PARTNER: 
Asa-osiguranje