Pandemija COVID19

Feb 13, 2021

Obzirom na trenutnu situaciju sa pandemijom COVID19 ASA Osiguranje je poduzelo sve potrebne korake kako bi, prije svega, zaštitili naše uposlenike, njihove porodice, naše klijente pa i sve ostale sugrađane iz našeg okruženja. Zdravlje svih nas nam je prioritet broj jedan.

U svim poslovnicama, osoblje je opremljeno potrebnom zaštitnom opremom, te smo uveli pravila ponašanja u poslovnicama kako bi smanjili rizik od daljnjeg širenja virusa. Ovom prilikom molimo klijente da se pridržavaju instrukcija osoblja u poslovnicama.

Također, apelujemo na klijente da što više koriste kontakt putem digitalnih servisa i telefona kako bi dobili potrebnu uslugu bez dolaska u poslovnicu.

Kontakt za prijavu štete je mail:
prijava.steta@asa.ba

Klikom ovdje možete pronaći obrasce za prijavu šteta. Na svakom obrascu, u zavisnosti o kojoj se vrsti osiguranja radi, možete vidjeti koja je potrebna dokumentacija te istu, zajedno sa popunjenim obrascom poslati na mail prijava.steta@asa.ba.

Ukoliko su vam potrebne police osiguranja kuće/ stana ili polica dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja iste možete zaključiti u našem online shopu.

Kotnakti za ostale informacije su:
mail – info@asa-osiguranje.ba i
besplatni info telefon – 080 02 02 09

Naše poslovanje je organizovano na način da smo sve kolegice i kolege koji mogu raditi od kuće uputili u kućnu samoizolaciju, eliminisali skoro sve sastanke uposlenika u direkciji i poslovnicama, izvršili reorganizacije timova a IT služba je obezbjedila sve uslove za nastavak poslovanja u ovim vanrednim okolnostima.

Iako su vanredne okolnosti ASA Osiguranje će nastaviti sa stabilnim poslovanjem te procesi kao što su: obrada i isplata odštetnih zahtjeva, produženje i zaključenje novih polica osiguranja, usluge tehničkog pregleda kod našeg partnera ASA Assistance isl. će se nastaviti odvijati kao i do sada. Likvidnost i finansijska stabilnost Društva je na izuzetno visokom nivou tako da se, sa tog aspekta, naše poslovanje nastavlja bez problema.

Čuvajte svoje zdravlje i pratite instrukcije nadležnih institucija a ASA Osiguranje će, kao i do sada, biti na usluzi kada vam to zatreba.

Promotivni video

Pozitivna priča

ASA Osiguranje nominovano za titulu “Najpoželjniji poslodavac 2020”

Najnovije objave

Akcija Dobrovoljnog Zdravstvenog Osiguranja

Akcija Dobrovoljnog Zdravstvenog Osiguranja

Uz ASA dobrovoljno zdravstveno osiguranje imate zaštitu kada Vam zaista treba – bez čekanja, bez redova i bez uputnica   U periodu kada se obilježavaju mjeseci muškog i ženskog zdravlja, ASA Osiguranje i ove godine donosi specijalne pogodnosti prilikom zaključivanja...

ASA Osiguranje: Snaga domaće kompanije uprkos globalnoj krizi

ASA Osiguranje: Snaga domaće kompanije uprkos globalnoj krizi

Rast bruto premije, bruto dobiti i nove investicije ASA Osiguranja u prvih šest mjeseci 2020.godine Sarajevo, 18.9.2020. ASA Osiguranje, domaće osiguravajuće društvo, nastavlja sa rastom premije i u prvoj polovini 2020. godine, te bez obzira na sve izazove izazvane...

Zapratite nas