Podržali smo rad medicinskih ustanova i Granične policije Bosne i Hercegovine

Feb 13, 2021

Trenutna situacija sa pandemijom pogađa sve nas. Kako bi taj uticaj bio što manji, na prvim linijama odbrane od COVID19 virusa su ljudi koje u zadnje vrijeme, s pravom, nazivamo herojima. U prvom redu su tu zdravstveni radnici, policija i ostale javne i privatne institucije koje se brinu o svima nama kako bi sa što manje posljedica prošli kroz sve ovo.

Kako bi pomogli upravo tim ljudima, pridružili smo se zajedničkoj inicijativi Udruženja društava za osiguranje RS-a u nabavci respiratora za potrebe JZU Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske. Uz to, u sklopu akcije UDOFBiH, ASA Osiguranje je učestvovalo i u nabavci neophodne medicinske/zaštitne opreme za Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar i Univerzitetski Klinički centar Tuzla.
Pored zdravstvenih radnika, donirali smo i zaštitnu opremu za Graničnu policiju Bosne i Hercegovine jer želimo zaštititi i naše policajce koji vrijedno sprovode mjere zaštite i smanjenja rizika od širenja virusa.
Nastavićemo sa akcijama tokom ovog perioda te ovom prilikom apelujemo na sve građane da poštuju instrukcije nadležnih institucija.

Poštujte policijski sat, držite distancu, koristite zaštitnu opremu i ostanite u svojim kućama a ASA Osiguranje vam je dostupno na besplatan info tel.: 080 02 02 09 ili mail info@asa-osiguranje.ba te vas molimo da nas kontaktirate na jedan od navedenih načina kako bi dobili sve potrebne informacije i minimilizirali potrebu za dolaskom u poslovnice.

Promotivni video

Pozitivna priča

ASA Osiguranje nominovano za titulu “Najpoželjniji poslodavac 2020”

Najnovije objave

Akcija Dobrovoljnog Zdravstvenog Osiguranja

Akcija Dobrovoljnog Zdravstvenog Osiguranja

Uz ASA dobrovoljno zdravstveno osiguranje imate zaštitu kada Vam zaista treba – bez čekanja, bez redova i bez uputnica   U periodu kada se obilježavaju mjeseci muškog i ženskog zdravlja, ASA Osiguranje i ove godine donosi specijalne pogodnosti prilikom zaključivanja...

ASA Osiguranje: Snaga domaće kompanije uprkos globalnoj krizi

ASA Osiguranje: Snaga domaće kompanije uprkos globalnoj krizi

Rast bruto premije, bruto dobiti i nove investicije ASA Osiguranja u prvih šest mjeseci 2020.godine Sarajevo, 18.9.2020. ASA Osiguranje, domaće osiguravajuće društvo, nastavlja sa rastom premije i u prvoj polovini 2020. godine, te bez obzira na sve izazove izazvane...

Zapratite nas