Šampion u brzini isplate šteta

U proteklih 8 godina  ASA Osiguranje je neprikosnoveni lider na tržištu kada je u pitanju brzina obrade i isplate odštetnih zahtjeva. Svjesni činjenice  da je brzina obrade odštetnih zahtjeva najbitnija korisnicima usluga osigurnja, ASA Osiguranje je uspostavilo sistem obrade zahtjeva koji najbolje funkcionira na tržištu Bosne i Hercegovine.

ZAŠTO SMO 

ŠAMPIONI?

Ključ našeg uspjeha je da svakoj polici osiguranja pristupamo sa velikom pažnjom a police su skrojene prema željama i potrebama korisnika osiguranja. Ulaganjem u razvoj internih resursa u ASA Osiguranju smo pojednostavili procedure, ubrzali procese obrade i skratili vrijeme obrade na veliko zadovoljstvo naših  klijenata.

Želimo biti najbolje domaće

Osiguranje i vaš prvi izbor!

Naša najveća prednost je da kao domaće osiguravajuće društvo najbolje poznajemo naše okruženje te se trudimo ponuditi upravo onu uslugu koju Vi tražite.

Titulu šampiona u brzini isplate šteta planiramo još dugo zadržati i ponuditi široku paletu proizvoda, nastaviti sa digitalizacijom i uz dodatno poboljšanje internih procesa staviti fokus našeg djelovanja na brigu o Vama, našim vjernim klijentima.

Naša cilj je ponuditi Vam najbolju moguću uslugu uz maksimalnu povećenost Vašim individualnim potrebama.

Asa-osiguranje

Kontakt

Adresa

Trg međunarodnog prijateljstva 25, Sarajevo

Telefon/Fax

080 02 02 09

eMail:

info@asa-osiguranje.ba

Ekskluzivni partner N/FS BiH

ASA Osiguranje

Copyright © 2021 ASA Osiguranje ®

PARTNER: 
Asa-osiguranje