Specijalna akcija Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja

Feb 13, 2021

Uz ASA Osiguranje preuzmite brigu o svom zdravlju

ASA Osiguranje u ovom mjesecu donosi specijalne pogodnosti prilikom zaključivanja Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja(DZO). Izaberite jedan od paketa DZO i preuzmite brigu o svom zdravlju uz vrhunsku uslugu i stručno osoblje u preko 30 zdravstvenih ustanova u BiH. Uz zaključivanje police DZO, ASA Osiguranje vam poklanja poklon karticu DM, a ostvarujte i pravo na „cash back“ putem vaše kartici lojalnosti.

U okviru pet paketa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja: Medic Basic, Medic Standard, Medic Plus, Medic Elite i Medic Premium, klijenti mogu izabrati individualno ili porodično zdravstveno osiguranje te brzo i jednostavno ostvariti samo neke od sljedećih usluga:

Specijalističke ljekarske preglede
Dijagnostičke postupke ( laboratorijska dijagnostika: hematologija, biokemija krvi i urina, radiologija: RGT pretrage, ultra zvuk, CT, NMR, Kontrastne pretrage)
Propisane lijekove u okviru opće prihvaćenog medicinsko tretmana,
Medicinska pomagala (npr. Dioptrijska stakla, leće, proteze itd.)
Psihoterapijske tretmane liječenja,
Fizioterapijske tretmane liječenja,
Hitni stomatološki tretmani uslijed nezgode
Paketi su kreirani tako da klijenti mogu izabrati upravo onaj koji najviše odgovara njihovim potrebama. U okviru navedenih paketa, ASA Osiguranje je svojim klijentima omogućilo i osiguranje od COVID-19, a sve informacije o načinu ostvarivanja dodatnih pogodnosti dostupne su prilikom zaključivanja police kod prodajnih agenata ASA Osiguranja.

“S obzirom na vrijeme u kojem živimo i socioekonomske prilike koje nas okružuju smatramo da je ljudima potrebno skrenuti pažnju na brigu o zdravlju i svima učiniti što pristupačnijom kvalitetnu zdravstvenu uslugu. Dobrovoljno zdravstveno osiguranje omogućava preglede u ugovornim zdravstvenim ustanovama bez čekanja i uputnica, te našim klijentima nudi mogućnost da sami izaberu najbolju uslugu za svoje zdravlje”, ističu iz ASA Osiguranja.

 

Više informacija o paketima DZO, kao i pogodnostima koje ovo osiguranje donosi, potražite na web stranici https://asa-osiguranje.ba/dobrovoljno-zdravstveno-osiguranje/#1514168034786-3767e221-4520 i FB i Instagram profilima ASA Osiguranja.

Promotivni video

Pozitivna priča

ASA Osiguranje nominovano za titulu “Najpoželjniji poslodavac 2020”

Najnovije objave

ASA Osiguranje: Snaga domaće kompanije uprkos globalnoj krizi

ASA Osiguranje: Snaga domaće kompanije uprkos globalnoj krizi

Rast bruto premije, bruto dobiti i nove investicije ASA Osiguranja u prvih šest mjeseci 2020.godine Sarajevo, 18.9.2020. ASA Osiguranje, domaće osiguravajuće društvo, nastavlja sa rastom premije i u prvoj polovini 2020. godine, te bez obzira na sve izazove izazvane...

ASA Osiguranje: Snaga domaće kompanije uprkos globalnoj krizi

ASA Osiguranje: Višemilionska investicija u Zenici

ASA Osiguranje akviziralo je novi poslovni objekat u Zenici. Radi se o višemilionskoj investiciji u zemljište i nekretnine na površini od preko 2000 m2, gdje će biti smješten savremeni tehnički pregled, te sjedište podružnice u Zenici uz punu uslugu osiguranja i...

Zapratite nas