Stručno-edukativna posjeta učenika Tehničke škole Zenica

Jun 9, 2022

Našu savremnu stanicu tehničkog pregleda u Zenici su posjetili učenci Tehničke škole. Posjeta je bila stručno-edukativnog karaktera kako bismo buduće saobraćajne tehničare upoznali sa radom stanice tehničkog pregleda vozila, postupkom pripreme i tehničkog pregleda vozila, registracije putničkog vozila i obaveznog auto osiguranja, kao i opisom poslova kontrolora i voditelja stanice tehničkog pregleda i saradnika za prodaju osiguranja.

Pored učenika, posjeti su prisustvovali njihovi profesori iz Tehničke škole Damir Hodžić i Nezim Grabovica. Kratka predavanja i demonstracije su izvršili zaposlenici stanice tehničkog pregleda ASA Assistance d.o.o. Podružnica Zenica: Asmir Hakanović, Omar Imamović i Eldin Čehić, te ispred ASA Osiguranja d.o.o. Podružnica Zenica Sani Brljevac.

Posjeta je organizovana na obostrano zadovoljstvo i uz obećanje da ćemo u budućnosti nastaviti jačati saradnju JU Tehnička škola Zenica, ASA Assistance tehničkog pregleda i ASA Osiguranja kako bismo omogućili kvalitetnije školovanje mladih kadrova i upoznavanje sa njihovim budućim radnim mjestima i tržištem rada u našoj domovini Bosni i Hercegovini.

Najnovije objave

Fantastičan nastup Hora Opere NPS u saradnji sa ASA Osiguranjem

Fantastičan nastup Hora Opere NPS u saradnji sa ASA Osiguranjem

U saradnju sa ASA Osiguranjem Narodno pozirište Sarajevo je koncertom Hora Opere  započelo  julski program Kultura na ulice. Sa početkom u 21:00 sati, na Pozorišnom trgu Susan Sontag – posjetitelji su mogli uživati u nastupu Hora Opere Narodnog pozorišta...

Zapratite nas