Stručno-edukativna posjeta učenika Tehničke škole Zenica

Jun 9, 2022

Našu savremnu stanicu tehničkog pregleda u Zenici su posjetili učenci Tehničke škole. Posjeta je bila stručno-edukativnog karaktera kako bismo buduće saobraćajne tehničare upoznali sa radom stanice tehničkog pregleda vozila, postupkom pripreme i tehničkog pregleda vozila, registracije putničkog vozila i obaveznog auto osiguranja, kao i opisom poslova kontrolora i voditelja stanice tehničkog pregleda i saradnika za prodaju osiguranja.

Pored učenika, posjeti su prisustvovali njihovi profesori iz Tehničke škole Damir Hodžić i Nezim Grabovica. Kratka predavanja i demonstracije su izvršili zaposlenici stanice tehničkog pregleda ASA Assistance d.o.o. Podružnica Zenica: Asmir Hakanović, Omar Imamović i Eldin Čehić, te ispred ASA Osiguranja d.o.o. Podružnica Zenica Sani Brljevac.

Posjeta je organizovana na obostrano zadovoljstvo i uz obećanje da ćemo u budućnosti nastaviti jačati saradnju JU Tehnička škola Zenica, ASA Assistance tehničkog pregleda i ASA Osiguranja kako bismo omogućili kvalitetnije školovanje mladih kadrova i upoznavanje sa njihovim budućim radnim mjestima i tržištem rada u našoj domovini Bosni i Hercegovini.

Najnovije objave

ASA Osiguranje na 16. međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2022.

ASA Osiguranje na 16. međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2022.

Zajedno sa našim sestrinskim društvom Central osiguranje d.d. Sarajevo od jučer smo prisutni na 16. međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2022. Mnogobrojnim zvanicima smo predstavili našu široku ponudu svih vidova neživotnog osiguranja sa posebnim naglaskom na pakete...

Zapratite nas