Zašto trebate imati osiguran dom?

May 4, 2022

Dolazi do poplave tokom koje stradaju ne samo kuhinjski elementi koje ste posebno naručili, nego i parket u trpezariji koji ste prelakirali prošlo ljeto. Ili zamislite da Vam se desi provala u Vašem domu prvi slobodan vikend koji ste proveli na odmoru ovog ljeta! Prvo se pitate – jesmo li osigurali naš dom? Da li osiguranje pokriva nastalu štetu? Ne … ili da. Možda.

Optimalna rješenja za osiguranje Vašeg doma uz optimalnu cijene samo uz ASA Dom.

ASA Osiguranje je analiziralo potrebe stanovništa cijele Bosne i Hercegovine te kreiralo optimalne pakete osiguranja imovine koji najbolje odgovaraju potrebama naših sugrađana. Paketi osiguranja ASA Dom su kombinacija različitih vrsta osiguranja kojima štitite Vaš dom, stan ili kuću, od niza rizika koji su naši klijenti naveli kao najbitnije. Važno je napomenuti da je ASA Osiguranje već 9 godina za redom ŠAMPION U BRZINI ISPLATE ŠTETA i ukoliko se nesretni slučaj ipak desi, novac za sanaciju doma na računu imate u roku od 48 sati.

Sa ASA Dom policama osiguranja kuće ili stana, Vaš dom je osiguran od:

• Požara, udara groma, eksplozije, oluje, grada/tuče

• Poplave, bujice, klizanja tla, odrona zemljišta, snježnih lavina

• Izliva vode iz otvorenih slavina, vodovodnih i kanalizacionih cijevi

• Provalne krađe i razbojništva

• Loma stakla

• Odgovornosti osiguranika

• Šteta nastalih uslijed preseljenja

• Štete nastale uslijed otvorenih ili nepravilno zatvorenih prozora

• Štete nastale uslijed izlijevanje vode iz cijevi za odvod oborinskih voda

• Naknada za zamjenski stambeni prostor

• Naknada za izdavanje ličnih dokumenata

Prilikom kreiranja paketa osiguranja ASA Dom, ASA Dom Plus i ASA Dom Premium, u ASA Osiguranju su veliku pažnju posvetili Vašem budžetu tako da Vašu imovinu štitite od neželjenih finansijskih gubitaka već od 1,20 KM po metru kvadratnom sa GRATIS kućnom asistencijom u koja podrazumjeva hitne intervencije bravara, stolara, električara, vodoinstalatera i staklara, a ukoliko se odlučite za jedan od paketa osiguranja imovine ASA Dom, dobijate i karticu lojalnosti ASA Osiguranja. Ove godine ASA Osiguranje obilježava 15 godina dinamičnog rasta i uspješnog poslovanja te je za svakog klijenta koji ugovorio policu osiguranja imovine ASA Dom pripremila i jedan POKLON IZNENAĐENJA.

Zatražite Vašu ASA Dom policu u najbližoj poslovnicu ASA Osiguranja, pozovite besplatni telefon 080 02 02 09 ili zaključite jednostavno i potpuno sigurno na ASA Webshopu uz -40% popusta jer Vaš dom treba ASA Dom!

Najnovije objave

ASA Osiguranje na 16. međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2022.

ASA Osiguranje na 16. međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2022.

Zajedno sa našim sestrinskim društvom Central osiguranje d.d. Sarajevo od jučer smo prisutni na 16. međunarodnom sajmu privrede Tešanj 2022. Mnogobrojnim zvanicima smo predstavili našu široku ponudu svih vidova neživotnog osiguranja sa posebnim naglaskom na pakete...

Zapratite nas