Proces regrutiranja i selekcije

  • Proceso regrutiranja i selekcije se u potpunosti odbija pod kontrolom stručnog saradnika za ljudske resurse.
  • Proces zapošljavanja pokrećemo uslijed otvaranja novih radnih pozicija, povećanja obima posla te za potrebe osiguravanja zamjene zaposlenika koji trenutno nisu u mogućnosti obavljati redovne radne obaveze ili zaposlenika koji trajno napušta Društvo.

Kako se prijaviti

  • Sve konkurse za otvorene radne pozicije objavljujemo na vlastitoj internet stranici i društvenim mrežama, a oglašavanja su praćena na portalu www.posao.ba.
  • Osim toga, u bilo kojem trenutku se možete prijaviti u našu bazu potencijalnih budućih zaposlenika.

Naredni koraci

  • Nakon selektiranja svih pristiglih prijava, nastavljamo s početnom provjerom onih kandidata koji ispunjavaju minimalne uslove navedene u traženom oglasu posla te odgovaraju stvarnom profilu traženog kandidata te potom održavamo intervju sa odabranima.
  • Početni „screening“ nam daje priliku da vam predstavimo sve ključne detalje pozicije kao i glavnu funkciju i/ili strukturu odjela i područja u kojem želite raditi. Voljeli bismo da nakon ovog razgovora dobijete jasnu i nedvosmislenu ideju o tome što će se od osobe na traženoj poziciji očekivati, koje su ključne odgovornosti i izazovi posla te kakve su mogućnosti razvoja u kompaniji kao i konkretna razvojna perspektiva pozicije za koju konkurišete.
  • Vaš zadatak u fazi selekcije jeste da nam predstavite karijernu i obrazovnu biografiju, postignuća, kvalifikacije kao i profesionalne ambicije i konkretna očekivanja shodno vašim postignućem, znanjem, željama i vrijednostima.

Provjera kompetencija i profila

  • Kao sljedeći korak, provodimo dalji krug razgovora, psihometrijske testove i druge metode za one kandidate koji zadovolje osnovni set kriterija.

Izbor kandidata

  • Kod izbora kandidata za traženu poziciju, vodimo se da činjenicom da će svaki kandidat, u budućnosti posao obavljati ličnim kompetencijama, radnom motivacijom, izraženom i uticajnom kvalitetom rada.

Sretno

Kontaktirajte nas

Adresa

Trg međunarodnog prijateljstva 25
71000 Sarajevo

Tel: +387 33 255 610
Fax: +387 33 255 618
Viber:+387 62 134 413
E-mail: info@asa-osiguranje.ba


ASA BANKA d.d. Zenica
Broj računa: 1346101000166141

Radno vrijeme

Direkcija

Pon-Pet: 08:00-16:30

Poslovnice

Pon-Pet: 08:00-16:30
Subota: 09:00-13:00

JoomShaper